Kwaliteit en continuïteit in schoonmaak

Een schoon pand: nu en in de toekomst!


Een schoon kantoor, school, kinderdagverblijf of wooncomplex. Dat is wat onze opdrachtgevers willen. Dat was vorig jaar zo, nu en ook in de toekomst zal dat niet anders zijn. In bijna 40 jaar hebben wij geleerd dat het recept daarvoor eenvoudig is. Maar dat het een kunst is om continu met de juiste ingrediënten te werken.

Enthousiaste en vaste medewerkers zijn voor ons en voor u het belangrijkste. Bij het aannemen van nieuwe medewerkers moet daarom blijken dat zij niet 'schrikken' van een vies toilet. Maar ook dat het soort klant, pand, werktijden en plaats bij hun past. Pas dan weten we zeker dan een medewerker lang bij ons wil blijven en niet zomaar weggaat. Zodat u steeds dezelfde gezichten ziet. Dat is de basis voor kwaliteit en continuïteit.

Op basis van uw wensen stellen wij een werkprogramma op. En leggen wij alle afspraken vast. Een slim werkprogramma houdt rekening met de vervuiling van de verschillende ruimtes in uw pand. Maar hierin zijn ook passende frequenties opgenomen voor de verschillende onderdelen in uw interieur. Een toilet of bureau moeten immers vaker schoongemaakt worden dan de vensterbank of een luchtrooster. Vervolgens nemen wij de tijd om het werkprogramma en andere afspraken goed naar onze medewerkers over te brengen.

Van een professioneel schoonmaakbedrijf mag u verwachten dat er met goede materialen en middelen wordt gewerkt. En dat de schoonmaakster niet bij u komt klagen dat zij 'weer' geen goede spullen heeft. Wij nemen ons vak serieus. En daar hoort goed gereedschap bij!

Om de pure schoonmaakbelofte werkelijk waar te maken moet de leidinggevende, in de schoonmaak objectleider of rayonleider genoemd, betrokken zijn. Bij u en bij onze medewerkers. Een vinger aan de pols houden (met korte gesprekjes, kwaliteitscontroles tot uitvoerige evaluaties), weten wat er speelt, geïnteresseerd zijn hoe het met hen gaat. Met die betrokkenheid zorgen wij voor (schoonmaak)kwaliteit en continuïteit.

Vraag vrijblijvende offerte aan!
 

Contact

Heeft u een vraag? Kunnen wij u helpen?
Bel gerust 0348 - 43 16 06

DEJO Schoonmaakorganisatie B.V.
Pelmolenlaan 13
3447 GW Woerden
tel. 0348 - 43 16 06
fax 0348 - 43 15 24
info@dejo-schoonmaak.nl
Keurmerken