Over ons

Frisse blik vooruit


In de schoonmaakbranche gebeurt veel. Binnen ons bedrijf ook. Het uitgangspunt voor opdrachtgevers blijft echter onveranderd: een schone werkomgeving. Waarbij de behoefte aan flexibiliteit, communicatie en MVO groeit. Vandaar ook dat onze "Pure schoonmaakbelofte" van kracht blijft en onze dienstverlening- en bedrijfsvoering zich verder ontwikkeld. Dus: schoonmaken met een frisse blik vooruit!

Sinds 1977: De Enige Juiste Organisatie

Wij kijken graag vooruit; wat kan er beter, leuker, prettiger voor klanten en medewerkers. Maar we zijn ook trots op onze roots. In 1977 werd DEJO - De Enige Juiste Organisatie - opgericht. Destijds startte Jan van den Heuvel, die in maart 2015 het bedrijf heeft overgedragen aan de broers Patrick en Vincent de Beer, het bedrijf in Rotterdam. Niet veel later verkastte DEJO naar Oudewater en in 1991 werd de huidige locatie op bedrijventerrein Middelland in Woerden in gebruik genomen. Inmiddels hebben we 120 medewerkers die vooral actief zijn in Het Groene Hart / Midden Nederland. Buiten het Groene Hart kunnen we u met ons zusterbedrijf, Beercoo Schoonmaakgroep uit Bergschenhoek, helpen.

De Pure Schoonmaakbelofte

Met vakbekwame medewerkers, heldere afspraken en goede afstemming maken wij onze Pure schoonmaakbelofte waar. Uw kantoor, wooncomplex, school of fabriek maken wij schoon. Grondig en Goed. Wij hebben alle specialismen zelf in huis. Van reguliere schoonmaak tot glasbewassing en tapijtreiniging. Onze objectleidster begeleid en controleert onze werkzaamheden. Zij is uw vaste aanspreekpunt en heeft frequent contact met u. Zo leren wij u, uw wensen en uw pand steeds beter kennen!

Keurmerk & Certificeringen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers en opdrachtgevers op ons kunnen bouwen. Dat begint met de juiste mentaliteit, namelijk 'afspraak is afspraak'. En maken we werkelijk waar met een duidelijke organisatie, heldere procedures en voldoen aan hoge standaarden. Daarom zijn wij in het bezit van het OSB-keurmerk en zijn wij ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en NEN 4400-1 gecertificeerd.

Heeft u ons inmiddels een beetje leren kennen? Hier kunt u nader kennismaken met onze contactpersonen. Of bel ons: 0348-43 16 06.

 

Contact

Heeft u een vraag? Kunnen wij u helpen?
Bel gerust 0348 - 43 16 06

DEJO Schoonmaakorganisatie B.V.
Pelmolenlaan 13
3447 GW Woerden
tel. 0348 - 43 16 06
fax 0348 - 43 15 24
info@dejo-schoonmaak.nl
Keurmerken